Foto: Promo

Gradska biblioteka u Novom Sadu ima višegodišnju tradiciju organizovanja raznih jezičkih kurseva, a počevši od 2022. godine, svoju ponudu obogatila je ispitima za dobijanje zvanično priznatog sertifikata, kao i kursevima nemačkog jezika.

U saradnji sa Gete Institutom Beograd, po prvi put u Novom Sadu naši sugrađani imaju priliku da u svom gradu, osim mogućnosti polaganja ispita raznih nivoa, pohađaju pripremne kao i superintenzivne kurseve početnog nivoa znanja nemačkog jezika.

Ovom prilikom promovišemo poklon-paket koji uključuje superintenzivni kurs nivoa A1 i besplatan izlazak na polaganje datog nivoa jezika odmah nakon kursa. Ovaj kurs je omogućen na osnovu velikog interesovanja naših sugrađana, budući da je upravo sertifikat o poznavanju nemačkog jezika nivoa A1 potreban prilikom dobijanja vize za spajanje porodice u Nemačkoj.

Prvi paket, tj. kurs, počinje 18. Jula, sa izlaskom na ispit 14. septembra, a drugi 12. Septembra, sa ispitom 03. novembra. Prijave se vrše isključivo elektronski, pri čemu je potrebno registrovati se na sajtu Gete Instituta Beograd. Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu Instituta (goethe.de/nemački jezik/kursevi nemačkog), dobiti na telefon/imejl adresi Instituta (011/4427115, 011/4427112, sprache-belgrad@goethe.de), kao i u Ogranku „Anica Savić Rebac“ na Trgu Republike 2 (021/6611251).

Link ka kursevima i cenama

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments