Претрага
Претрага
Close this search box.

GRADSKA OKOLINA SE KONTINUIRANO UREĐUJE: MZ “RUMENKA” još jedna u nizu sa novim urbanim mobiijarom (FOTO)

Foto: Grad po meri Novosađana

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije obaveštava da je na teritoriji Mesne zajednice „Rumenka“, u okviru aktivnosti nabavke i ugradnje urbanog mobilijara, postavljeno je 12 klupa i 9 korpi za otpatke.

Foto: Grad po meri Novosađana

Pored ove mesne zajednice, novi urbani mobilijar postavljen je i u Kisaču, kao i u Mesnoj zajednici „Žitni trg“ u Novom Sadu.

Takođe, radovi na izgradnji 2. faze prečistača otpadnih voda u naselju Rumenka.

zgradnjom druge faze postrojenja omogućiće se funkcionisanje buduće kanalizacione mreže Kisača, što je postignuto prvom fazom, ali za potrebe stanovnika Rumenke. Ova investicija još jednom potvrđuje kontinuirana nastojanja Grada Novog Sada da se unapredi komunalni standard u svim prigradskim naseljima.

Za ove radove opredeljeno je 146.4 miliona dinara, a njihov završetak očekuje se krajem jula 2024. godine.

S obzirom na to da Grad nastoji da obezbedi jednak kvalitet života i zadovolji potrebe svih sugrađana, takođe se redovno radi i na održavanju saobraćajnica u prigradskim naseljima, kao što je Kovilj, Kać, Budisava i drugi.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Lana
01.12.2023 09:07

U ulici Stanoja Stanojevića u Novom Sadu ,nije postavljena nijedna klupa već 10g.Nema ih pola jer su polomljene,odnešene ili već devastirane. Sramota!Po stazi izrasta korov niko da ga sastruže,a on uništava behaton stazu.

Povezane vesti