Претрага
Претрага
Close this search box.

Gradski odbor SNS: Poručujemo Đilasovom SSP da im je bolje da ćute i da nemaju pravo da bilo kome dele lekcije

Foto: Gradski odbor SNS

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke, prenosimo u celosti:

Građani Novog Sada još se sećaju vladavine bivšeg režima i predstavnika sadašnje tajkunske Đilasove opozicije. Vremena kada je opustošen SPENS, kada su milioni nestajali tokom gradnje Bulevara Evrope i afera koje su se ređale jedna za drugom. Da li su Đilasovi puleni zaboravili kako je izgledala gradska kasa u vreme Bore Novakovića? Izgleda da jesu, ali nije narod i nismo mi.

Poručujemo Đilasovom SSP da im je bolje da ćute i da nemaju ni moralno, niti bilo koje drugo pravo da bilo kome dele lekcije.

Za razliku od njih građani Novog Sada i te kako znaju šta je vlast sve uradila za poslednjih 12 godina i čime sve mogu da se pohvale i sadašnji gradonačelnik Milan Đurić, kao i njegov prethodnik Miloš Vučević. Otvoreno je više od 12 hiljada novih radnih mesta, Novi Sad je među prvim gradovima u Srbiji uveo besplatne državne vrtiće, udžbenici su besplatni za sve đake prvake, ulaže se u našu decu, mlade, majke, naše penzionere. Grade se tri mosta, grad Novi Sad se okitio sa nekoliko važnih evropskih titula. Odgovornom politikom obezbeđuju se sredstva i za važne infrastrukturne projekte, za obnovu ulica, fasada, parkova, škola i vrtića, pa i za nabavku klupa.

Đilasova opozicija je ta koja deli građane na botove, sendvičare, dođoše. Dobro je da su građani svesni da im je jedini plan mržnja i napad prema svemu što dolazi iz Srpske napredne stranke i od Aleksandra Vučića. Uveravamo ih da njihova politika neće proći, jer je nemaju!

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
23.03.2024 13:44

Pljuvacko saopstenje, prikladno vladajucoj stranci!

Gost
Ja bre
23.03.2024 14:45

Vama SNS-ovcima jedino ne trebaju lekcije i kriminalu i lopovluku. Tu ste doktorirali.

Povezane vesti