HLADNO JUTRO, PA SKORO 20 STEPENI! Sunčan vikend pred nama, od ponedeljka dalji rast temperature – biće sve toplije!

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 2°C, a maksimalna od 10°C u Negotinu do 17°C na zapadu Srbije.

Srbija: U subotu ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u petak. Malo oblaka biće na krajnjem jugoistoku Srbije, a nešto više oblačnosti samo u Negotinskoj Krajini. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren do pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 2°C, a maksimalna od 10°C u Negotinu do 17°C na zapadu Srbije. Uveče vedro.

Beograd: U subotu pretežno sunčano i toplije nego u petak. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 2°C u centru, na obodu grada 0°C, a maksimalna do 16°C. Uveče vedro.

Niš: U subotu ujutru slab prizemni mraz, a tokom dana sunčano i toplije nego u petak. Vetar slab severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko -1°C, a maksimalna do 15°C. Uveče vedro.

Užički region: U subotu ujutru mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u petak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od 15°C do 17°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplije, do 12°C na 1000 mnv popodne.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vojvodina: U subotu ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u petak. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 14°C na jugu Banata do 16°C na zapadu Vojvodine. Uveče vedro.

Novi Sad: U subotu ujutru slab prizemni mraz, a tokom dana sunčano i toplije nego u petak. Vetar slab do uemren jugoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna do 16°C. Uveče vedro.

Subotica: U subotu ujutru slab prizemni mraz, a tokom dana sunčano i toplije nego u petak. Vetar slab do umeren jugoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna do 16°C. Uveče vedro.

Vreme narednih dana:

U nedelju pretežno sunčano uz dalji porast temperature koja će dostizati 20°C ponegde u zapadnoj i centralnoj Srbiji. Tokom popodneva i večeri umerena oblačnost dolazi sa zapada. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren do pojačan. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -3°C do 5°C, a maksimalna od 14°C u Negotinu na jugu do 20°C na zapadu Srbije. Uveče suvo. U ponedeljak, utorak i sredu relativno toplo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima i sa šansom za malo kiše između utorka i srede i u sredu u centralnim i južnim predelima. Od četvrtka sunčano i još toplije.

mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti