Претрага
Претрага
Close this search box.

HOTEL PARK RASPRODAJE POLOVNI NAMEŠTAJ: Pada u zaborav novosadsko mesto sa dugom tradicijom (FOTO)

Mesto nekadašnjeg rasadnika Foto: hotelparkns.com

Popularni novosadski Hotel “Park”, jedan od najvećih u gradu, zatvoren je od 3. januara zbog rekonstrukcije, što svakako nije obradovalo naše sugrađane koji su sentimentalno povezani sa ovim kultnim mestom.

Hotel park sada rasprodaje sav svoj hotelski nameštaj i inventar polovnog stanja, uključujući restoran, kuhinju, sale za sastanke kao i opremu za spa centre i teretane.

Takođe, kako je naš portal prvi pisao pre nekoliko meseci, diskoteka “Dandy“, koja se nalazila u sklopu Hotela “Park”, takođe je zatvorena, a koncept ove diskoteke, sa podijumom za igru odavno ne postoji u našem gradu.

Foto: FB/Dandy Club

Za one koji možda ne znaju, hotel se nalazi tik uz veliki Futoški park, u mirnom okruženju, ali opet blizu centra grada. U njemu su se služila razna jela internacionalne i domaće kuhinje. Ekskluzivni restoran Tito, dobio je naziv po Josipu Brozu, koji je tamo boravio 1977. godine.

Foto: Hotel Park

Podsetimo da je ovo preduzeće početkom godine podiglo kredit u vrednosti od 3,75 miliona evra, a hipoteka je upisana na Hotel “Park”. Da li je ovo jedan od razloga zatvaranja novosadskog hotela, ostaje da saznamo u narednom periodu.

Hotel “Park” na zasebnom sajtu prodaje sav svoj inventar, a takođe se oglašavaju i putem radija povodom rasprodaje.

Foto: Screenshot

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nada D.
25.01.2023 19:35

Ode nam mladost i život na rasprodaji još od 2002.

Povezane vesti