Претрага
Претрага
Close this search box.

Hoteli za pse sve popularniji kod Novosađana – za noćenje plaćaju od 1.000 dinara pa naviše, a svog ljubimca ostavljaju i preko mesec dana na sigurnom (FOTO)

Foto: Instagram/hotelzapsesnupi
Kako bi svog ljubimca ostavili na sigurnom i obezbedili mu sva neophodna sredstva dok su odsutni, novosadski vlasnici kučića se ne libe i da plate pozamašnu svotu novca.

Na samo tridesetak kilometara od Novog Sada nalazi se hotel za pse „Moj Snupi“, koji je smešten u Šajkašu i svakog dana prima kučiće iz svih krajeva naše zemlje.

Kako je za NS Uživo istakla Zorica Babić, vlasnica pomenutog hotela, na području i u blizini grada ima više hotela za pse, ali svi se oni međusobno razlikuju, od kapaciteta do koncepta rada.

– Ima onih koji primaju i velike i male pse. Mi smo se odlučili da ugostimo samo male kuce do 10 kg. U sklopu objekta imamo i salon za pse po čemu se razlikujemo od drugih. Što se tiče našeg kapaciteta, na raspolaganju je 15 boksića, tako da je osmišljeno kao intimnija priča. Naša klijentela voli što primamo manji broj kuca – navela je ona i dodala:

-Naša priča je takva da smo u sklopu porodične kuće prvo oformili odgajivačnicu pudli a potom smo se odlučili da je pretvorimo u hotel sa salonom i da se ide ka odgajivačnici, da to dopunjava jedno drugo. Imamo prirodnu travu, ograđen prostor za igru, pa ko god dođe kaže da je kao vrtić za decu.

Kako vlasnica dalje navodi, trenutno je situacija takva da im i iz Beograd, Kikinde, Bačke Palanke i mnogih drugih gradova širom zemlje donose pse. Priča ide od usta do usta. Ljudi koji dođu su prezadovoljni, jer su hoteli uglavnom poslednja opcija za vlasnike za koju se opredeljuju ukoliko baš nemaju nikog svog kod koga bi ostavili ljubimca.

Hotel “Moj Snupi” postoji tačno godinu dana. Trenutno u njemu boravi osam pasa. Cena noćenja za pse u ovom hotelu je 1.300 dinara do 10 noći, a što više noćenja se odlučite, to je jeftinije. Od 11 do 15 dana cena boravka po danu iznosi 1200 dinara, od 16 do mesec dana – 1100 dinara i preko mesec dana – 1000 dinara za dan.

Ljubimac će za pomenutu svotu novca dobiti smeštaj, prostor za igru i ljubazno osoblje koje će o njemu svakog časa brinuti. Potrebno je samo da uz ljubimca osoblju dosatavite hranu i pasoš kako bi rasterećeno mogli da ga ostavite na čuvanje.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti