HUMANITARNA AKCIJA BRANJA JABUKA ZA NATAŠU Ovog vikenda u Kaću spaja se lepo i korisno

Foto: Screenshot

Humanitarna akcija branja jabuka za devojčicu iz Futoga, Natašu Minić, kojoj su potrebna sredstva za lečenje kako bi uspela da prohoda.

Ova akcija održaće se 9. i 10. septembra u preduzeću “Sloga” u Kaću, na adresi Svetosavska 118, u periodu od 9 do 16 časova.

– Mi smo već nekoliko puta organizovali humanitarno branje višanja i trešanja za neke naše sugrađane kojima je pomoć potrebna, a sada smo se odlučili da se oprobamo i u branju jabuka, a sva prikupljena sredstva biće usmerena za lečenje Nataše Minić iz Futoga. Potrebno je da se sakupi milion dinara do oktobra, tim povodom smo stupili u kontakt sa firmom “Sloga” iz Kaća gde će se i održati ova akcija branja jabuka u njihovim voćnjacima – rekao je Miroslav Đorđević, organizator ove akcije.

Svi ljudi dobre volje koji su zaiteresovani da se pridruže su dobrodošli. Branje se obavlja sa zemlje što omogućava čak i najmlađima da učestvuju i pomognu.

Svi učesnici će dobiti džakove za berbu, a obezbeđen je i prevoz jabuka od voćnjaka do kase. Cena jabuka je 90 dinara po kilogramu, od čega će 30 dinara biti donirano za lečenje Nataše.

Uplate možete izvršiti i na ovaj način:

Foto: Screenshot

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti