Претрага
Претрага
Close this search box.

Humanitarna akcija „Trka za dečji osmeh” ovog vikenda u Kameničkom parku, prijave do četvrtka

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Humanitarna „VPŠ Novosadska trka – trčim za dečiji osmeh”, koju tradicionalno, već deveti put organizuju Atletski klub „Apatin” i Visoka poslovna škola strukovnih studija (VPŠ) iz Novog Sada, biće održana u subotu, 11. marta u Kameničkom parku u 10 časova

Cilj manifestacije je da se prikupe novčana i nematerijalna sredstva (odeća i obuća, igračke i slatkiši) za decu bez roditeljskog staranja koja žive i borave u Sigurnoj dečijoj kući, Svratištu za decu i mlade Grada Novog Sada i u Dečijem selu. Novčana sredstva prikupljaju se u okviru kotizacije, dok se garderoba, igračke i slatkiši na dan trke mogu doneti u Prijemni centar organizatora u Kameničkom parku.

Prijemni centar otvara se na dan trke u 9.00 sati.

U okviru manifestacije održaće se dečije trke na 100, 200, 400 i 800 metara, dok se odrasli nadmeću na deonicama od 4 i 10 kilometara.

Prijavljivanje za sve trke biće moguće do 2. marta u 22.00 časa, a uplata kotizacije do 3. marta u 14.00 časova. Na dan trke nisu omogućene ni prijave ni plaćanja.

Za dečije trke se prijavljuje putem mejla: novosadska.trka@gmail.com i potrebno je poslati podatake o detetu (ime, prezime, uzrast i razred), dok se odrasli na trke od 4 i 10 km mogu prijaviti na linku https://trka.rs/events/354

Pravo učešća imaju svi koji se osećaju psihofizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, ali deca moraju biti u pratnji roditelja, trenera ili nastavnika.

Svi koji prođu kroz cilj biće nagrađeni medaljom, zahvalnicom, a pobednici peharima.

Iznos kotizacije za sve dečje trke je 400 dinara, dok je startnina za trku od 4 km 1.500 dinara, a za trku od 10 km 1.700 dinara.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti