Претрага
Претрага
Close this search box.

Humanitarna akcija „VPŠ Novosadska trka – trčim za dečiji osmeh” sutra u Kamničkom parku – Ove godine rekordan broj prijavljenih učesnika

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Humanitarna „VPŠ Novosadska trka – trčim za dečiji osmeh”, koju tradicionalno, već deveti put organizuju Atletski klub „Apatin” i Visoka poslovna škola strukovnih studija (VPŠ) iz Novog Sada, održava se sutra, 11. marta u Kameničkom parku u 10.00 časova.

Ove godine prijavljen je rekordan broj dece, skoro 600 njih, a ukupno prijavljenih učesnika je oko 1000.

U okviru manifestacije održaće se dečije trke na 100, 200, 400 i 800 metara, dok se odrasli nadmeću na deonicama od 4 i 10 kilometara.

Cilj manifestacije je da se prikupe novčana i nematerijalna sredstva (odeća i obuća, igračke i slatkiši) za decu bez roditeljskog staranja koja žive i borave u Sigurnoj dečijoj kući, Svratištu za decu i mlade Grada Novog Sada i u Dečijem selu. Novčana sredstva prikupljaju se u okviru kotizacije, dok se garderoba, igračke i slatkiši na dan trke mogu doneti u Prijemni centar organizatora u Kameničkom parku. Prijemni centar otvara se već na dan trke u 9 sati, stoji u saopštenju.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti