Претрага
Претрага
Close this search box.

HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA 7. MAJA U KALEMU

U nedelju 7. maja, u 19 časova, u restoranu Kalem by ZAK u Novom Sadu, održaće se humanitarna aukcija slika. Na licitaciji koju organizuje Fondacija Tate Novovosađani biće izloženi radovi poznatih umetnika iz Novog Sada i cele Srbije, a program će voditi deo ekipe humorističke serije „Državni posao“.

Pored mogućnosti da svoj dom oplemenite remek delima priznatih domaćih autora, kupovinom ovih slika učinićete i dobro i humano delo. Sav izlicitirani prihod namenjen je lečenju četrdesetjednogodišnje Novosađanke Maje Davidović, koja se bori sa teškim oblikom karcinoma.

Pozivamo sve sugrađane koji cene umetnost, u mogućnosti su i imaju želju da učestvuju u prikupljanju sredstava za Majino lečenje, da dođu i odaberu sliku koja im se najviše dopada. Vaša kolekcija će postati bogatija za umetninu više, dok će u isto vreme šanse za život naše sugrađanke biti veće.

Maji takođe možete pomoći i donacijom na tekući račun Fondacije Tate Novosađani: 340-11024555-64 sa svrhom uplate za Maju, kao i slanjem SMS poruke bilo koje sadržine na 6880.

Vidimo se u Kalemu!

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti