Humanitarna FIT šetnja na Fruškoj gori za Sigurnu žensku kuću

       

Četvrta po redu “Humanitarna FIT šetnja za žene na Fruškoj gori” pod sloganom “Žene ženama” održaće se 14. marta u 11 i 55 časova ispred doma PSD “Železničar“ Novi Sad na Popovici.

Kao i prethodne tri akcije, FIT šetnja je u znaku podrške onima kojima je to najpotrebnije: deo sredstava od humanitarnog tiketa u iznosu od 200 dinara biće uplaćeno “Sigurnoj ženskoj kući“ u Novom Sadu, prihvatilištu za žene i decu ugrožene porodičnim nasiljem.

Pre same šetnje sledi kratko fitness zagrevanje i otvaranje humanitarne akcije. Za četvrtu FIT šetnju odvojene su dve staze za pešačenje, dužu od 10km i kraću od 5km, a učesnice biraju kojom će stazom ići.

Ovu humanitarnu akciju će svojom pesmom otvoriti ženski tamburaški sastav “La banda“. Takođe, za učesnice partneri i prijatelji manifestacije pripremili su i mnoštvo poklona.

Skup je zakazan za 11 i 30 časova kod okretnice na Popovici, a linija gradskog autobusa broj 74 vozi do samog starta šetnje i biće pojačana na dan manifestacije.


Više informacija o samoj šetnji možete pronaći na linku:
https://www.facebook.com/events/389136014968845/

ili stranici PDS “Železničar” Novi Sad https://www.facebook.com/psdzeleznicar/

Prijava učešća u humanitarnoj šetnji vršiće se na dan pešačenja ispred doma PSD “Železničar“ Novi Sad na Popovici. Sve dame koje se prijave i ostave svoje podatke dobijaju startne brojeve i učestvuju u nagradnoj igri.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments