Претрага
Претрага
Close this search box.

„Humanitarni ponedeljak“ danas za Mirjanu Glumac! Ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu zamenjuju dobrovoljni prilozi

Foto: Grad Novi Sad

U ponedeljak 10. juna akcija „Humanitarni ponedeljak“ biće namenjena Mirjani Glumac. Tog dana ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Mirjana boluje od autizma, a pored toga ima još nekoliko priduženih bolesti, epilepsiju, tuberoznu sklerozu, dijabetes i nije u mogućnosti da samostalno funkcioniše u svakodnevnim aktivnstima. Zbog teške finnsijske situacije majka se obratila za pomoć. Sredstva koja će se prikupljati biće namenjena za lekove, hranu i Mirjanine terapije u okviru lečenja.

U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Vesne Stojanović prikupljeno je ukupno 77.800,00 dinara. Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Mima
11.06.2024 21:34

Da Mirjana bar dobije kilogram jabuka od tog novca dobronamernih ljudi, pored samozive ” majke”, koja ne ume ni zagrljaj da joj podari!

Last edited 13 Dana Ranije by Mima

Povezane vesti