„HUMANITARNI PONEDELJAK“ NA ŠTRANDU ZA NATAŠU MINIĆ Pomozimo ovoj devojčici da se oporavi

Foto: Gradsko zelenilo

U ponedeljak 4. septembra akcija „Humanitarni ponedeljak“ biće namenjena Nataši Minić. Tog dana, ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Nataša ima 13 godina, od rođenja vodi bitku sa posledicama cerebralne paralize. U septembru 2022. godine je operisala desni kuk i karlicu na Banjici u Beogradu. Od tada je na još intenzivnijoj rehabilitaciji da bi se ponovo vratila koliko toliko funkcionalnost nogu koju je imala pre problema sa kukovima. Sredstva koja će se prikupljati u humanitarnoj akciji potrebna su za kinezi terapije i propratne nedeljne terapije (jahanje i plivanje).

U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Petre i Vere Vojnović prikupljeno je ukupno 138.350,00 dinara. Ovim putem obaveštavamo sugrađane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti