Humanitarni turnir u basketu održaće se u subotu, 1. juna, sa početkom u 11 časova, u organizaciji Međunarodne komore mladih Junior Chamber International (JCI Novi Sad), sa ciljem prikupljanja sredstava za pružanje mogućnosti dodatne edukacije dece iz SOS Dečijeg sela “Dr Milorad Pavlović“ Sremska Kamenica.

JCI Novi Sad prepoznao je potrebe mlađe i starije dece Dečijeg sela za dodatnom edukacijom i uključivanjem u sportske aktivnosti, kako bi im obezbedili lepšu i bolju budućnost. U skladu sa pravilima i potrebama ove ustanove, prikupljena sredstva biće usmerena na pohađanje stručnih kurseva za decu, korisnih na njihovom putu ka osamostaljivanju, kao i na nabavku edukativnih igara i materijala za radionice koje se sprovode u okviru redovnog programa.

Cilj projekta je da se kroz druženje i sport animiraju društveno odgovorne kompanije i građani koji su u prilici da podrže ovu akciju i koji prepoznaju njen potencijal.

Ekipe mogu učestvovati u ekipi od 3 igrača + 1 zamena uz participaciju u iznosu od 6.000 dinara.

Registraciju tima možete izvršiti putem linka. Prijave su otvorene do 22. maja.

Pored toga, zainteresovani mogu učestvovati i pojedinačno u takmičenju u brzom šutiranju trojki uz participaciju u iznosu od 500 dinara po osobi. Prijave se vrše na mestu događaja.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da učestvuju na turniru, a imaju želju da daju svoj doprinos, mogu da uplate donaciju u visini kotizacije (6.000 dinara) ili prema izboru:
Primalac: JCI Novi Sad
Tekući račun: 340-0000000027416-35 (Erste banka a.d. Novi Sad)

Ulaz na turnir je besplatan.

Od strane organizatora obezbeđeno je osveženje za učesnike i parking.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments