Претрага
Претрага
Close this search box.

Humanitarni turnir u malom fudbalu za Andreja Markovića

Učenici Tehničke škole “Pavle Savić“ u ponedeljak, 10. juna, organizuju humanitarni turnir u malom fudbalu, sa željom da pomognu Andreju Markoviću koji boluje od maligne skolioze. Turnir će se održati u dvorištu Škole sa početkom u 10 časova, a kotizacija za učešće je 500 dinara.

Udruženje Ritam zdravlja rado se odazvalo ovoj humanitarnoj akciji koju su inicirali sami učenici Škole uz veliku podršku rukovodstva Škole i profesora fizičkog vaspitanja.
Inicijatori turnira su učestvovali i na nedavno održanim “Igrama bez granica“ koje je organizovao Ritam zdravlja i pokazali da grad Novi Sad sa pravom nosi titulu Evropske prestonice mladih.

Na turnir mogu da se prijave samo učenici škole, a pravila su sledeća:

  • igra se 4+1
  • vreme: 2×10 minuta
  • futsal pravila
  • lopta broj 4

Ritam zdravlja će tokom trajanja turnira za sve prisutne pripremiti edukativne igrice poput
“kaži-pokaži“ i druge, koje će ukazati na važnost fizičke aktivnosti u očuvanju i unapređenju zdravlja.

Sugrađani koji žele da doprinesu akciji, moći će da dođu tokom trajanja turnira i da ubace humanitarni prilog u kutiju. Sva prikupljena sredstva biće uplaćena na račun za pomoć Andreju. Više informacija možete pročitati na sajtu.

Humanost će pokazati i Društvo sport za sve Partizan 2, Ana Z Fit, kao i Savez sport za sve Vojvodine. Ovaj nastavak saradnje sa mladim Novosađanima je od izuzetnog značaja, jer govori o želji da se promovišu prave vrednosti za koje se kroz svoje aktivnosti zalažu Ritam zdravlja i OPEN.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti