Претрага
Претрага
Close this search box.

I Dalmatinska ulica se priprema za presvlačenje novim asfaltom

Novi Sad, Zmaj Jovina; foto: JKP Put

U Dalmatinskoj ulici u Novom Sadu počeli su radovi za popravku kolovoza. Novim asfaltom biće presvučena cela ulica u dužini od oko 250 metara.

Pored toga, nastavljeni su radovi na pripremi za asfaltiranje Save Kovačevića i dela Železničke ulice u Kisaču, od Jana Amosa Komenskog do Jana Kolara. Nastavljeno je sa popravkama tucaničkog kolovoza u Ulici kralja Petra Prvog u Bukovcu, uređenje atarskih puteva u Kovilju, a u Bockama popravka rigola i ivičnjaka na spoju Jorgovanske i Jasminove i uređenje bankina u Liparskoj i Ruzmarinskoj. I dalje traju radovi na uređenju saobraćajne površine na uglu Maksima Gorkog i Stražilovske ulice, kod nove zgrade Palate pravde. Nakon višednevnih radova na popravci kamene kocke, na Petrovaradinskoj tvrđavi danas su završeni radovi na popravci tucaničkog kolovoza.

Novi Sad, Temerinska 165; foto: JKP Put

U Preradovićevoj, Dalmatinskoj, kao i na raskrsnicama Preradovićeve i Račkog, Maksima Gorkog i Stražilovske i Maksima Gorkog i Stevana Musića izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti