“Igre bez granica” sa Milenkom Tepićem u nedelju

       

Udruženje građana “Ritam zdravlja“ organizuje događaj pod nazivom “Igre bez granica”, koji se održava u u Sportskom centru Maruk (Novosadskog sajma 37) u nedelju, 2. juna.

Tačno u podne, sugrađane očekuje zabavan program ispunjen takmičenjima i vežbanjem, a najbolje ekipe na kraju osvajaju nagrade. “Igre bez granica” namenjene su mladima koji žele da testiraju svoje znanje i spretnost. Za roditelje sa decom, organizuje se Zabavni kutak u okviru kog će porodice međusobno odmeriti snage, a sve će biti uokvireno edukacijom o uticaju i važnosti svakodnevne fizičke aktivnosti za zdravlje.

Pobednicima sportsko-rekreativnog dela manifestacije “Igre bez granica“ nagrade će dodeliti košarkaš Milenko Tepić, koji će kao Novosađanin podržati sve učesnike i podsetiti ih zbog čega je bitno baviti se fizičkom aktivnošću.

“Hajmo na piknik” je naziv projekta koji se realizuje u okviru programa Novi Sad – Evropska prestonica mladih 2019. godine. Partneri projekta su Savez Sport za sve Vojvodine, Pokrajinski zavod za sport i omladinu, Stomatološka ordinacija Dental Hub, Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata, Eurogames, kao i škole čiji će učenici učestvovati u takmičarskom delu programa: Srednja medicinska škola “7. april“,  Tehnička škola “Pavle Savić“ i škola za dizajn “Bogdan Šuput”.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments