Претрага
Претрага
Close this search box.

IMPRESIVNA vežba Vatrogasno spasilačke brigade Novi Sad sa NACIONALNOM GARDOM OHAJA u Kovilju, pogledajte kako je bilo (FOTO)

Foto: Vatrogasni savez Vojvodine

U organizaciji Vatrogasnog saveza grada Novog Sada dobrovoljna vatrogasna društva Kać, Kovilj i Budisava uz podršku Nacionalne garde grada Ohaja, iz Amerike, učestvovali su u impresivnoj vežbi Vatrogasno spasilačke brigade Novi Sad u Kovilju.

VSB Novi Sad, vodeća vatrogasna institucija u regiji, okupila je sve istinske heroje u zajedničkom cilju – suzbijanju požara koji prete našim šumama i otvorenim prostorima.
Učestvovanje DVD društava uz podršku nacionalne garde grada Ohaja je dalo posebnu vrednost ovoj vežbi.

Foto: Vatrogasni savez Vojvodine

Ova vežba dodatno je istakla važnost dobrovoljno vatrogasnih društava u zajednici, kao i potrebu za kontinuiranim ulaganjem u obuku, opremu i infrastrukturu. Dobrovoljni vatrogasci su uvek spremni da se suoče sa opasnostima i rizicima kako bi zaštitili naše prirodne resurse i osigurali sigurnost građana.

Podršku projektu dali su Sektoru za vanredne situacije, član Gradskog veća za komunalne poslove Zdravko Jelušić i Grad Novi Sad, Vatrogasni savez Srbije i Vatrogasni savez Vojvodine.

Foto: Vatrogasni savez Vojvodine

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Vera Milenkovic
23.06.2023 22:14

Ohio u Americi nije grad, vec drzava!!!

Povezane vesti