Претрага
Претрага
Close this search box.

DIGITALIZACIJA NA DELU! INOVIRALI SE NOVOSADSKI UGOSTITELJI – dozivanje konobara je prošlost, od sad dolazi PRITISKOM NA TASTER (FOTO)

Foto: Privatna arhiva
Ugostiteljski objekti u Novom Sadu modernizovani su u tolikoj meri da od sada osobolje nije potrebno dozivati i čekati da čuje “baš vas”, dovoljno je da pritisnete novi taster “Servise” i da dođe istog momenta, javio je redakciji NS Uživo čitalac. 

Kako je istako, ova praksa je novina, kako u našem gradu, tako i u celoj zemlji, s obzirom da su tasteri tek u fazi nabavke.

Iz dotičnog lokala istakli su da im je pomenuta inovacija naročito pomogla u bašti lokala. Osobolje je njime rasterećenije, a gosti zadovoljniji brzinom i efikasnošću usluge.

-Ova novina će značiti kako konobarima tako i gostima. Više neće biti bespotrebnog čekanja i obe strane će biti zadovoljnije. Konobari će biti više usresređeni na sam posao, što će učiniti da usluga bude na višem nivou – istakao je vlasnik lokala.

Foto: Ustupljene fotografije

Bežični tasteri imaju dozvolu Republičke agencije za elektronske komunikacije (RATEL) kao i međunarodne CE, RoHS i FCC standarde i bezbedni su po zdravlje ljudi.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti