Sredinom devedesetih, Jevrem Brković,  deda ekoteroriste Brajana, u svojim dnevnicima nazivao je bišeg hrvatskog predsednika Franju Tuđmana državnikom i vizionarom, a  Azemu Vlasiju, albanskom političaru  savetovao da na Kosovu i Metohiji ne trebaju gandijevske metode delovanja kojima je pribegavao, već naoružani gerilci.

NASLEDNIK OSEĆA MRŽNJU PREMA SRBIJI, KOJA MU JE OMOGUĆILA SVE

Imajući u vidu porodični pedigre ovog lažnog ekologa ne treba čuditi mržnja koju naslednik oseća prema Srbiji i simbolima države koja mu je uz maksimalno gostoprimstvo omogućila sve. Skandalozno kidanje i cepanje zastave tokom jučerašnjih protesta u Novom Sadu , jeste skandalozno i zakonski kažnjivo, ali nije Brajanov prvi istup te vrste.

Podsetimo, on je u septembru prošle godine javno i ponosno unizio državni simbol, oskrnavivši  srpsku zastavu u Novosadskom naselju Liman, pogrdnim grafitima.

PROPALI POKUŠAJ: Brković obrisao spornu fotografiju nakon pisanja našeg portala, Liman 3 ponovo u bojama Srbije

 

ANTIDRŽAVNO DELOVANJE, SKANDALOZNA OSUDA OBELEŽAVANJA OLUJE U NOVOM SADU GDE ŽIVI VELIKI BROJ LJUDI PROTERANIH IZ HRVATSKE

Ovo je samo deo repertoara njegovog antidržavnog delovanja: juče je osudio obeleževanje Oluje, valjda misleći da po dedinim mislima treba da je slavimo i žalimo što još više dece nije pobijeno na Petrovačkoj cesti.

DNO DNA Evo ko je zapalio baklju na sednici GUP u Novom Sadu SRBOMRZAC I PAVELIĆEVAC BRAJAN BRKOVIĆ, FAŠITIČKIM METODAMA PROVOCIRA. SKRNAVI SRPSKU ZASTAVU, VEZUJU GA PAROLE “SRBE NA VRBE”

 

 JEDAN OD MILJENIKA VOJVOĐANSKOG SEPARATIZMA

Pre toga, u više navrata, insistirao je na vojvođanskom separatizmu. Sve u svemu, ne samo da je miljenik Tuđmana, kome je Franjo plaćao hotel i privilegije tokom celog rata, dobio naslednika, već ga je naslednik i nadmašio. A, ako se ekologija svodi na želju i potrebu da se nacionalna zastava cepa i pali jednom nedeljno, onda je Brajan Brković ekolog broj jedan.

 

PESNICAMA DOKAZIVALI KO JE VEĆI EKOLOG: Vođe novosadske blokade potukli se međusobno! (VIDEO)

 

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
ZgubiDan
29/07/2022 16:20

Zasto vas sega mega portal ne pise o tome koje prostacke televizije su dobile nacionalnu frekvenciju?

Kkkkk
29/07/2022 21:31

Na šta je spao novi sad katastrofa