Foto: nsuzivo.rs/Nikola Bilić

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 19:00 časova 26. septembra do 05:00 časova 27. septembra, privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 2, 7A, 7B, 8, 9, 9A, 18A i 18B.

Zbog snimanja filma i privremene zabrane saobraćaja u delu Bulevara Jovana Dučića (od raskrsnice sa Bulevarom Bate Brkića do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića), autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

LINIJA BROJ 2

Smer ka Novom naselju

Od raskrsnice ulica Futoški put i Bulevar Slobodana Jovanovića autobusi će saobraćati pravo Futoškim putem do raskrsnice sa Bulevarom Bate Brkića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja

Od raskrsnice ulica Futoški put i Bulevar Bate Brkića autobusi će saobraćati Futoškim putem do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJE BROJ 7A, 18A

Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bulevara Bate Brkića autobusi će skretati levo na Bulevar Bate Brkića, desno na Bulevar vojvode Stepe do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Od raskrsnice Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi će saobraćati pravo Bulevarom vojvode Stepe, skretati levo na Bulevar Bate Brkića do Bulevara Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 8

Smer sa Limana

Od raskrsnice ulica Hadži Ruvimove i Bulevara Evrope autobusi će skretati desno na Bulevar Evrope, levo na Bulevar vojvode Stepe, levo na Bulevar kneza Miloša i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja

Od raskrsnice ulica Bulevar vojvode Stepe i Bulevar Bate Brkića autobusi će saobraćati pravo Bulevarom vojvode Stepe, skretaće desno na Bulevar Evrope, levo u Hadži Ruvimovu ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJE BROJ 9 i 9A

Smer iz Petrovaradina

Od raskrsnice Futoškog puta i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi će saobraćati pravo Futoškim putem, skretati desno na Bulevar Bate Brkića, levo na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja do okretnice.

Smer sa Novog naselja

Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bulevara Bate Brkića autobusi će skretati desno na Bulevar Bate Brkića, levo na Futoški put do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE AUTOBUSKA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments