Foto: JGSP

Određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 3 i 13 zbog radova na rekonstrukciji vrelovodnog priključka za objekat u ulicama Oblačića Rada, Milenka Grčića, Filipa Filipovića i Starine Novaka u Novom Sadu. Izmenjen režim saobraćajnih linija važi od 03. do 15. avgusta 2020. godine.

Autobusi na ovim linijama menjaju trasu kretanja:

LINIJA BROJ 3

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Кornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi saobraćaju pravo Ulicom Кornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Кornelija Stankovića, na kružnom toku vrše polukružno okretanje i izdržavaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu u Ulici Кornelija Stankovića-Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a).

Smer sa Detelinare: Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište u Ulici Кornelija Stankovića-Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a), saobraćaju pravo Ulicom Кornelija Stankovića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 13

Smer sa Univerziteta: Autobusi saobraćaju Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Кornelija Stankovića, na kružnom toku vrše polukružno okretanje i izdržavaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu na Bulevaru Evrope-Bul. vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare: Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište u Ulici Bulevar Evropa-Bul. vojvode Stepe, saobraćaju pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments