Ekipe JKP“Čistoće” odnosiće u danas 29. jula baštenski otpad iz Budisave, Šangaja, Stepanovićeva, Kisača, Satelita i Banatića po pozivu, a sutra iz Kaća.

Taj posao će u sredu, 31. jula, obavljati u Rumenki, Sajlovu, Adicama, Avijatičarskom naselju i Grbavici po pozivu, a u četvrtak, 1. avgusta u Sremskoj Кamenici, Ledinacima i Bukovcu (Bukvački do, Кaragača, Alibegovac). Čistoća će u petak, 2. avgusta odnositi baštenski otpad s Podbare, Salajke, Čeneja, Adamovićevog naselja, Detelinare, dela Staničnog bulevara, Velikog rita, malog Beograda i Pejićevih salaša.

Građani bi trebalo da do 6 časova ostave baštenski otpad ispred svojih kuća, na istom mestu gde i kante za smeće, a trebalo bi da bude upakovan u kese, džakove ili kutije, odnosno granje povezano u snopove, ukoliko se ne može drugačije složiti. Travu, granje, lišće, korov i sličan otpad „Čistoća“ će organizovano uklanjati iz svih naselja s individualnim tipom stanovanja do kraja novembra.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ljiljana
31/07/2019 11:07

O cemu to CISTOCA obavestava. Danima bastenski otpad NIJE odnosen sa ovih povrsina i naseljenih delova grada. Zalosno… I pored toga sto su najlepse zamoljeni i pored toga sto je grad u ovim delovima ostao bez ovih usluga vec dva meseca i pored toga sto smo licno intervenisali …. i nista. Ajde sada da vidimo…. Molim GRADONACELNIKA da licno isprati ovu akciju. Delovi grada NOVOG SADA su zaista zapusteni . Steta jer je grad veoma lep i gradjani saradjuju sto se svih aktivnosti tice .