Претрага
Претрага
Close this search box.

JKP “PUT”: Asfaltiranje Glavne ulice u Šangaju i Branka Kozareva u Kaću, popravke u devet ulica u Kaću i na Čeneju

Foto: JKP "Put"

Počelo je presvlačenje novim asfaltom ulice Branka Kozareva u Kaću i Glavne ulice u Šangaju, u kojima su prethodnih dana izvedni pripremni radovi koji obuhvataju struganje asfalta, popravku tampona i nivelisanje šahtova. U Kaću se danas radi na još sedam lokacija. Popravlja se kolovoz na putu ka Salašu 84, u ulicama Moše Pijade i Partizanskoj, kao i raskrsnicama Vojina Paleksića sa Đorđa Isakova i Ive Lole Ribara sa Žarka Jovića.

Istovremeno se u ulici Mihajla Pupina uređuju bankine i atarski putevi se nasipaju tucanikom. A uređenje atarskih puteva nastavljeno je danas u Kovilju i na Čeneju, kao i popravka kolovoza na putu ka lovačkom društvu, dok se na putu ka hmeljarniku uređuju bankine.

Kolovoz se popravlja i u ulici Tešana Podrugovića u Petrovaradinu i ulici Jasmina u Bockama, a u Ulici kralja Petra Prvog u Veterniku nastavljeno je presvlačenje pešačke staze asfaltom. U ulici Rade Kondića u Futogu se izrađuju slivničke veze, a u Romanijskoj ulici u Novom Sadu je izrađen usporivač brzine od asfalta.

Na raskrsnicama Bulevara vojvode Stepe i Bate Brkića, kao i Savske i Sentandrejskog puta izvedeni su radovi na održavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti