Претрага
Претрага
Close this search box.

JKP “PUT”: Nastavljeni radovi u Kaću, popravke ulica u Novom Sadu i uređenje atarskih puteva u Kovilju

Foto: JKP "Put"

JKP “Put” nastavlja intenzivne radove na asfaltiranju i popravkama ulica u gradu i prigradskim naseljima. Ekipe „Puta“ već treći dan uređuju ulice u Kaću. Novi asfalt već se postavlja u ulicama Rada Dobanovačkog, Žarka Zrenjanina, Njegoševoj od Sime Šolaje do Stefana Nemanje, Mladena Stojanovića od Rada Dobanovačkog do Vuka Karadžića, a nakon pripremnih radova biće presvučene i Čika Necina i Branka Radičevića, gde se obavljaju pripremni radovi.
Asfaltira se i ulica Baja Pivljanina na Vidovdanskom naselju, dok se u ulicama Narodnog fronta, Bulevaru oslobođenja, Grčkoškolskoj, i na uglu ulica Teodra Kračuna i Orlovića Pavla izvode radovi na popravci kolovoza.

Za popravku se priprema i ulica Laze Atanackovića i ulica Glavna u Novom Sadu, kao i put ka Hmeljarniku na Čeneju. U Kovilju se uređuju atarski putevi, dok se u Temerinskoj kod broja 116 i Raškoj 8 popravlja tucanički kolovoz. U ulici Arkadija Varađanina se uređuju bankine.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nemanja
25.05.2024 22:27

Kada će biti popravljeni putevi u Petrovaradinu ? Konkretno Bukovački do ? Šta treba da radimo da bi nam neko zakrpio rupe koje su kao krateri da ne mogu ni vozila da prolaze ?

Povezane vesti