Претрага
Претрага
Close this search box.

JKP „Put“ u maju asfaltirao 15 kilometara ulica u Novom Sadu i prigradskim naseljima

Begeč, Petra Drapšina; foto: JKP Put

U Novom Sadu i prigradskim naseljima u maju je asfaltirano 37 ulica, ukupne dužine 15.069 metara. Pored asfaltiranja u 36 ulica je popravljen kolovoz. Na asfaltiranju i popravkama ukupno je ugrađeno 8.017 tona asfalta.

Najviše se radilo u Novom Sadu gde je asfaltirano 16 ulica: Jadranke Stojaković, put za deponiju, Vase Ostojića, Arkadija Varađanina, Svetozara Markovića Toze, Zelengorska kod FK „Borac”, Kralja Vukašina, Alekse Nenadovića, Velebitska, Alekse Gavrilovića, Dimitrija Bugarskog, Laze Atanackovića, Baje Pivljanina, Radivoja Milina Kairca, Miloša Pocerca, Starog Vujadina.

Novi Sad, Svetozara Markovića Toze; foto: JKP Put

Novim asfaltom presvučeno je i osam ulica u Kaću kao i sedam ulica u Veterniku. U Kaću su asfaltirane ulice Branka Radičevića, Čika Necina, Dr Mladena Stojanovića, Rade Dobanovačkog, Žarka Zrenjanina, Njegoševa, Mihajla Pupina, Branka Kozareva. U Veterniku su nov asfalt dobile Unska, Savke Subotić, Poenkareova, Jovana Obrenovića, veza Poenkareove/ Jovana Obrenovića/ Dušana Silnog, Nova 80, Pavla Julinca.

U celosti je asfaltirana Glavna ulica u Šangaju, ulice Petra Drapšina i Dositeja Obradovića u Begeču, kao i Proleterska ulica u Futogu kod sportskog centra i dve ulice u Čeneju: put prema hmeljarniku i pristupni put lovačkom domu.

Veternik, Jovana Obrenovića; foto: JKP Put

– Kao što smo i najavili ove godine smo posvećeni intezivnim radovima na uređenju i održavanju saobraćajne infrastrukture na celoj teritoriji grada i svim prigradskim naseljima. Naše ekipe su poslednjih dana angažovane u Bockama, Bukovcu, Petrovaradinu, Sremskoj Kamenici i Futogu, ali i na velikom broju lokacija u gradu. Nastavićemo sa radovima i tokom leta – kaže Dušan Radojičić, direktor JKP „Put“.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Agron
02.07.2024 13:06

Kod nas su asfaltirali put mi se sva voda kad pada kisa sliva u dvoriste tako su dobro afaltirali rupa u ulici svuda suvo kod mene ispred bara sramota

Povezane vesti

Претрага