Претрага
Претрага
Close this search box.

JKP “Tržnica” oglasila se u vezi sa situacijom na Kvantaškoj pijaci: Duže od 20 godina nije se menjala cena pijačarine, niti je to planirano u narednom periodu

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Javno komunalno preduzeće „Tržnica“ Novi Sad duže od 20 godina nije menjalo cenu pijačarine na Kvantaškoj pijaci, niti je to planirano u narednom periodu, rekli su iz ovog preduzeća u saopštenju koje prenosimo u celosti:

“Povodom novonastale situacije na Kvantaškoj pijaci obaveštavamo javnost da je nama, kao javno komunalnom preduzeću, u interesu da građani imaju mogućnost da se na novosadskim pijacama snabdevaju što povoljnije, da mogu da kupe što jeftinije proizvode na pijacama, da, na primer, cene krompira ili sezonskih proizvoda budu niže za 20-30%. Koliko god prodavci na Kvantaškoj pijaci spuste cene proizvoda, toliko će biti i niža cena pijačarine. Na Kvantaškoj pijaci u ponedeljak, 30. oktobra 2023. godine, od 3.15 do 10.30 časova bio je otežan ulazak na pijacu od strane nekolicine ljudi od kojih neki nisu mogli da se identifikuju kao zakupci na Kvantaškoj pijaci, a bili su spremni da onemoguće snabdevanje građana i nesmetan rad pijace. U proteklih dvadeset godina, cena pijačarine na Kvantaškoj pijaci nije menjana, niti je u planu tako nešto. Od 10. 30 časova, od danas Krantaška pijaca radi nesmetano, a u korektnoj atmosferi danas u 11.00 sati, u prostorijama preduzeća, obavljen je razgovor sa četiri zakupca sa Kvantaške pijace o svim problemima koje su izneli.”

Direktor i celokupan menadžment JKP „Tržnica“ Novi Sad u stalnom su kontaktu sa zakupcima na svim novosadskim pijacama i u tim kontaktima se nikad niko nije žalio na cenu pijačarine. Vrata JKP „Tržnica“ Novi Sad otvorena su svim zakupcima i kada god žele i imaju potrebu mogu da dođu na sastanak sa direktorom i menadžmentom preduzeća, stoga nije bilo nikakve potrebe za ovakvim vidom protesta kao načinom da se zakaže sastanak, a da se, pri tom, onemoguće građani Novog Sada da se nesmetano i redovno snabdevaju svežim proizvodima na našim pijacama. – istakli su iz ovog preduzeća.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Djemal
31.10.2023 21:11

Kenjate po obicaju…samo gledate da pokupite kajmak..a dinara niste ulozili u pijacu…treba da vas bude sramota…

Povezane vesti