Претрага
Претрага
Close this search box.

Još aktuelnih radova na novosadskim ulicama: Evo gde je izmenjen režim saobraćaja (FOTO)

Foto: Grad Novi Sad

Radovi, koji se trenutno izvode na više lokacija u Novom Sadu, uslovili su izmenu režima saobraćaja u nekoliko ulica u gradu i prigradskim naseljima.

Od danas je za saobraćaj zatvorena denica Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do pred Novosadsku ulicu. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani treba da koriste pravac iz centra Sremske Kamenice, kroz Železničku ulicu.

Foto: Grad Novi Sad

Što se tiče ulica u samom gradu, radovi se obavljaju na desnoj kolovoznoj traci u Futoškoj ulici, na deonici od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana. Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Planirano je da od ponedeljka, 21. novembra, ova deonica bude prohodna za saobraćaj, a da se istog dana pristupi radovima na levoj kolovoznoj traci (od Bulevara Evrope do Hajduk Veljkove ulice).

Foto: Grad Novi Sad

Radovi se izvode i u Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Bulevara Slobodana Jovanovića ka Bulevaru Evrope, dok je suprotna kolovozna traka prohodna za saobraćaj.

Foto: Grad Novi Sad

Radovi na popravci kolovoza u toku su i na Telepu, u Ulici Petefi Šandora, na deonici od Šumske do Gorana Kovačića (bez raskrsnica). Trenutno su u toku radovi na asfaltiranju dela navedene deonice, zbog čega je saobraćaj privremeno obustavljen.

Foto: Grad Novi Sad

U Gagarinovoj ulici radovi na popravci kolovoza su završeni i u ovoj ulici je od juče u popodnevnim časovima uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja. Trenutno se u ovoj ulici obavljaju radovi na nivelaciji slivničkih rešetki i postavljanju usporivača brzine.

Pored radova iz domena redovnog održavanja, realizuju se i investicioni projekti, koji su uslovili obustavu saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), kao i u delu Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske).

Dinamika izvođenja radova se usklađuje sa vremenskim prilikama.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nebojša
18.11.2022 20:59

Novosadski stručnjaci raskopaše ceo Novi Sad,napravili su katastrofu od saobraćaja,samo me interesuje voze li se oni kući sa posla svojim kolima ili se vozaju o našem trošku?

Povezane vesti