Претрага
Претрага
Close this search box.

JOŠ JEDNO ČUDO U MANASTIRU TUMANE! Devojčica na samrti poljubila kivot svetitelja, pa OZDRAVILA – “lekari nisu mogli da veruju da je to njen nalaz”

Porodica Podgorac iz Slovenije došla je u Srbiju i u manastiru Tumane pronašla spas za svoju šetogodišnju ćerku koja je vodila bitku sa tumorom

Da su čuda moguća svedoče mnogobrojne priče ljudi koji su spas pronašli u manastiru Tumane.

Tako su i roditelji jedne devojčice prema njihovim rečima spasili ćerku od smrti u poslednji čas.

Porodicu Podgorac iz Slovenije zadesila je najstrašnija vest prošle godine u junu kada su saznali da njihova šetogodišnja devojčica ima tumor bubrega u zadnjem stadijumu sa metastazama na oba plućna krila i celom abdomenu. Bolest je brzo napredovala, a tumor je počeo da curi i da udara na bešiku.

Sveštenik iz Ljubljane ih poslao u Tumane

Prognoze lekara nisu bile dobre, a roditeljima je rečeno da devojčica neće izdržati operaciju.

– Odmah smo se obratili za pomoć svom svešteniku u Ljubljani, ocu Aleksandru, koji nam je rekao ”Majko, samo u Tumane” – priča majka devojčice koja je dete odmah odvela u manastir.

– Viktorija je bila u jako lošem stanju kada smo došli jula meseca. Taj raj… smiraj duše, koju čovek oseti u Tumanu je nešto neopisivo. Čim smo stigli pred manastir dete je živnulo, kao da joj nije ništa, čak je počela i da jede. Kada je u manastiru poljubila kivot Svetog Zosima i Svetog Jakova počela je da vrišti: ” Mama moj stomak” Izdrži Viktorija – govorila sam joj, još malo izdrži, znala sam da se nešto dešava i da ona tako oseća isceljenje. Kasnije je iz nje izašlo nešto neopisivo. Znali smo da je to dobar znak – kaže ona.

Lekari u čudu gledali dobre nalaze

Po povratku u Sloveniju lekari su bili u čudu kada su odradili preglede i videli detetove nalaze.

Foto: instagram@beljicbiljana

– Vratili smo se u Sloveniju. Kada bi nam lekari rekli da će prognoze biti loše što se tiče bolesti, ja sam uvek imala osmeh, neki glas mi je govorio da će sve biti dobro. Njeni CT nalazi su bili čudo Božije. Lekari su u čudu gledajući nalaz pitali: ” Majko, šta ste radili”? – priča majka ove hrabre devojčice.

Devojčica se potpuno oporavila

U manastir Tumane vratili su se u avgustu i tada su se sve metastaze značajno smanjile, a u novembru su saznali da im je ćerka potpuno ozdravila.

– Na sedmom zračenju u novembru na dan Svetog Nektarija 22. novembra 2021, rekli su nam da metastaza nema, da su sve negativne, nisu aktivne i da se zračenje prekida. Zahvaljujući tumanskim Svetiteljima naša Viktorija je sada dobro, nema više ni hemioterapija.

Srećni i zahvalni Svetiteljima ova porodica iz Slovenije ponovo je došla u manastir da se zahvale na isceljenju ćerke.

Srbija Danas/Informer

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti