Претрага
Претрага
Close this search box.

JOŠ MALO PA NESTALO! KARTE ZA EGZIT MOŽETE NAĆI PO POVOLJNIJOJ CENI DO 7. JULA, a zatim sledi poskupljenje! Obezbeđeno još 5 novih polazaka vozom iz Beograda

Foto: nsuzivo.rs

Najpopularniji festival u gradu počinje za nedelju dana, a svi koji planiraju da kupe karte imaju još malo vremena da ih obezbede za sebe po povoljnijoj ceni.

Nove cene pojedinih kategorija već su tu, a finalna cena festivalskih ulaznica iznosiće 14.000 dinara od 7. jula. Jednodnevne ulaznice možete nabaviti po još uvek promo cenama, a kreću se od 2.790 do 3.690 dinara, u zavisnosti za koji dan kupujete.

Foto: nsuzivo.rs

Kako su najavili organizatori na zvaničnoj stranici “Exit” festivala, ulaznice po aktuelnim cenama uz uštedu do čak 40% vredeće najkasnije do nedelje, a zbog ogromnog interesovanja, pojedine kategorije poskupeće i pre ovog roka.

Krajem prethodnog meseca, ovaj novosadski festival zauzeo je 8. mesto na prestižnoj godišnjoj anketi “Top 100 Festivals poll”, a u glasanju su učestvovali fanovi iz celog sveta. Prvo mesto na ovoj anketi zauzeo je “Tomorrowland” i poneo titulu najboljeg festivala na svetu, prema mišljenju publike.
Prema komentarima na društvenim mrežama, zaljubljenici provoda na Petrovaradinskoj tvrđavi sa nestrpljenjem očekuju početak, a na svakom koraku traži se i karta više.
Takođe, još jedna od novina, javljaju iz “Srbijavoz” je i to da je obezbeđeno 5 dodatnih polazaka sa železničke stanice Beograd centar za Novi Sad u sledećim terminima: 21.30h, 22:00h, 23:00h, 00:10h i 01:00h, u periodu od 10 do 14 jula.
Za više informacija možete posetiti njihov zvanični sajt www.exitfest.org.
nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti