Jovan Memedović pokazao novo radno mesto! Ovde radi posle otkaza na RTS-u (FOTO)

Foto: GORAN SRDANOV / RINGIER
Čuveni voditelj Jovan Memedović (63) dao je otkaz na RTS-u nakon više od 30 godina rada u ovoj kući, a povodom iznenadne odluke oglasio se samo jednom, istakavši da će se njegove emisije nastaviti sa emitovanjem.

Tokom letnje pauze, Memedović je otkrio da su “nove epizode u nastajanju” i da spremno dočekuje novu sezonu, a svojim mnogobrojnim pratiocima na društvenim mrežama pokazao je i svoj novi radni prostor.

U objavi poznatog voditelja se može videti čime je zamenio kancelariju, odnosno kako uživa na reci Drini, dok pored njega gori tiha vatra, a tu su i drvena stolica i lap-top.

Objava Jovana Memedovića
FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT Objava Jovana Memedovića

Jovan Memedović je, podsetimo, dao otkaz na RTS-u zbog “etičkog kodeksa” koji je usvojio Javni servis, koji brani da zaposleni na RTS-u dobijaju pare od privatnih produkcija za projekte koje rade na ovoj televiziji.

– Danas je poslednji dan snimanja “Potere” i čim izađem iz odela… – napisao je Jovan Memedović nedavno u opisu jedne fotografije na Instagramu, na kojoj ga vidimo u čamcu i ležernom izdanju sa kapom na glavi.

Blic

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
23/08/2023 09:36

Ja cu gledati ako nije na RTS? 🙂

Last edited 1 Mesec Ranije by SNS Uzivo
Gost
Toma
24/08/2023 09:10

Ja nigde ne vidim drvenu stolicu, a vi?

Gost
ceca
27/08/2023 11:56

kija covece drvena stolica dajte stvarno istinu bar u sitnicama koje cine zivot

Povezane vesti