JUTRO NAKON SUPERĆELIJSKE OLUJE KROZ OBJEKTIV NAŠEG FOTOREPORTERA drveće oboreno, znakovi iščupani ekipe na terenima (FOTO GALERIJA)

Foto: nsuzivo.rs/ilustracija/TIKTOK/MARTINOVMUSIC

Nevreme koje je tokom jučerašnjeg dana protutnjalo Srbijom i Novim Sadom napravilo je ogromne materijalne štete. Zabeleženo je i nekoliko slučajeva – lakših telesnih povreda.

Vatrogasne ekipe su odmah nakon oluje reagovale i izašle na teren da pomognu sugrađanima koji su se zadesili u ovoj neprilici. Na otklanjanju štete od jutros rade sve dežurne ekipe.

Foto: Screenshot

Gradsko zelenilo od jutros radi na otklanjanju drveća u Dunavskom parku.

Foto: nsuzivo.rs

Na Telepu je palo drvo na OŠ ”Jožef Atila” na Telepu , tom prilikom su oštećene i dve stambene jedinice. U Novom Sadu, drveće koje je palo na put i ugrozilo saobraćaj, brzom intervencijom vatrogasaca je uklonjeno.

Foto: Ustupljena fotografija

Kako naš reporter javlja, od Beočina do Novog Sada situacija je manje više slična. Drveće je oboreno, ali i bilbordi. Na staroj plaži u Beočinu zadesili su se ljudi tokom oluje, drveće je palo i zabrikadiralo ih. Uspešno su evakuisani.

Foto: nsuzivo.rs

U Futogu, snažan vetar odneo je krovove i crepove. Od Futoga do Novog Sada, situacija je manje više slična- šut je nanet na puteve, drveće je oboreno ali i tende.

nsuzivo.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
asda
20/07/2023 09:21

ova fotka broj 7 jednog lista na betonu vam je baš onako umetnička

Gost
nole
20/07/2023 10:10

STRASNO A DA IZVESTITE STA SE DESILO U FUTOGU KOJE BAS GADNO STARDAO. NISTA. BITNIJE JE DRVO U PARKU STO JE PALO NEGOLI KROV OSNOVNE SKOLE DESANKA MAKSIMOVIC U FUTOGU. SRAMO STE OD NOVINARA.

Gost
SNS Uzivo
20/07/2023 21:51
Odgovori  nole

Ju naopako, di tako za nas SNS Uzivo… 🙂

Last edited 2 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
Bata
23/07/2023 09:01

Gde je vest da gradjani Begeča dva puta po 24 h nemaju ni struje ni vode a o šteti koje je pretrpelo selo ni reči!

Povezane vesti