Претрага
Претрага
Close this search box.

JVP „Vode Vojvodine“ na terenu sa građanima koji plaćaju naknadu za navodnjavanje: Od sutra kreće rad sa strankama, evo i gde

Foto: geoportal.vojvodina.gov.rs

JVP „Vode Vojvodine“ nastavlja konsultacije sa obveznicima na terenu i ove godine. Već sutra, u sredu 3. avgusta, rad sa strankama biće organizovan u Sremskoj Mitrovici, u periodu od 9.00 do 14.00 časova u zgradi vodoprivrede, Promenada 13, sala na trećem spratu.

Budući da rešenja za naknadu za odvodnjavanje za tekuću godinu izazivaju dosta nedoumica, predstavnici Službe za naknade JVP “Vode Vojvodine” na licu mesta će rešavati zahteve obveznika i probleme u vezi sa spornim potraživanjima, neuručenim rešenjima, žalbama, reprogramima i slično.

Ova akcija, započeta prošle godine, naišla je na veliko odobravanje građana i pokazala se kao dobar poslovni potez, jer su na ovaj neposredan način rešeni problemi velikog broja obveznika.

Termini će biti organizovani u Sremskoj Mitrovici, Staroj Pazovi, Subotici, Somboru, Vrbasu, Zrenjaninu, Kikindi, Vršcu i Pančevu. U navedena mesta mogu doći i obveznici naknada iz okoline.

U zavisnosti od broja zainteresovanih obveznika, u navedene gradove i opštine ići će se i po nekoliko puta.

O tačnoj lokaciji i vremenu za ostala mesta, obveznici će na vreme biti obavešteni preko lokalnih medija koji pokrivaju to područje, a informacija će biti i na sajtu JVP „Vode Vojvodine“ www.vodevojvodine.rs

nsuzvio.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Komentator
02.08.2022 16:24

A Novi Sad? Zašto njega preskačete?

Povezane vesti