Претрага
Претрага
Close this search box.

KAĆ OKUPIRAN MAŠINAMA Radi se u više ulica, radovi u Veterniku završeni (FOTO)

Foto: Ustupljena fotografija

Mašine i radnici Puta već dva dana udarnički asfaltiraju i popravljaju ulice u Kaću. U toku je popravka kolovoza u Rada Dobanovačkog, Žarka Zrenjanina, Njegoševoj – od Sime Šolaje do Stefana Nemanje i ulici Mladena Stojanovića – od Rada Dobanovačkog do Vuka Karadžića. Još uvek traju pripremni radovi u ulicama Branka Radičevića i Čika Necinoj.

Foto: Ustupljena fotografija

U Novom Sadu se na Bulevaru oslobođenja popravlja pešačka staza, a na uglu Teodora Kračuna i Orlovića Pavla kolovoz. Kolovoz se takođe popravlja i u režijskoj traci u delu ulice Narodnog fronta, kao i tucanički kolovoz u Temerinskoj ulici kod broja 116, dok se u ulici Alekse Nenadovića uređuju bankine.

Završeni su radovi na ugradnji asfalta u ulici Pavla Julinca u Veterniku i ulicama Alekse Gavrilovića, Trifuna Dimića, delu Dimitrija Bugarskog i Velebitskoj u Novom Sadu, kao i popravka tucaničkog kolovoza u Koledarskoj i Dodolskoj u Veterniku. Pored toga, na uglu Balzakove i Narodnog fronta popravljena je raskopana površina, a u Vase Ostojića su završeni radovi na uređenju bankina.

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Dule
23.05.2024 21:01

Osete porebu za radovima samo pred izbore

Gost
SNS Uzivo
23.05.2024 21:02

E sticajem okolnosti radite samo prigradska mesta, gde je narod prostiji i manje obrazovan, njih je lakse kupiti pa zato ili? 🙂

Last edited 23 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
Prigradski stanovnik
24.05.2024 23:03
Odgovori  SNS Uzivo

Ovo je komentar baš civilizovanog građanina.

Povezane vesti