Kamp “Tate i sinovi” na Fruškoj gori posvećen građenju i negovanju porodičnih odnosa

Foto: Udruženje "Prvi put s ocem"

Udruženje “Prvi put s ocem“, uz podršku Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, organizuje edukativni kamp na Fruškoj gori posvećen građenju i negovanju odnos između oca i sina.

Kamp “Tate i sinovi“ biće održan od 15. do 17. septembra na Fruškoj gori, a očevima će tokom dva dana boravka u prirodi stručnjaci pomoći da nađu odgovore na pitanja kako se nositi sa izazovima odrastanja dece od najranijih do tinejdžerskih dana.

“Veoma je bitno da dečak provede dosta vremena sa ocem, da ga vidi kako se ponaša i razmišlja, oseća u različitim situacijama. Na kampovima zajedno sa decom podižemo šator,učimo da upalimo vatru, pripremamo hranu, šetamo, kupamo se, treniramo, igramo… Ovakve aktivnosti zbližavaju ne samo oca sa manjom decom, već neguju odnos tate i tinejdžera“, rekao je osnivač Udruženja Mirko Mitrović i pozvao očeve muške dece da se prijave za kamp putem sajta prviputsocem.com

Zahvaljujući podršci Ministarstva za brigu o porodici za novoprijavljene tate i sinove biće obezbeđeni i šatori i vreće za spavanje. Broj mesta je ograničen.

Osim na Fruškoj gori, kampovi će ove jeseni biti organizovani i za čitavu porodicu i to od 29. septembra do 1. oktobra na Staroj planini i od 6. do 8 oktobra u Podbukovima kod Valjeva, a biće održan i poseban kamp za “Tate i ćerke“ na Goču od 22. do 24. septembra.

rtv.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti