Претрага
Претрага
Close this search box.

KAO PISTA! OD ATARSKOG PUTA DO SAOBRAĆAJNICE SVETSKIH STANDARDA – Provozali smo se novim putem koji će imati veliki privredni potencijal ZA KISAČ (VIDEO)

Foto: Grad Novi Sad

Grad Novi Sad realizovao je radove na rekonstrukciji kolovoza atarskog puta od Svetosavske ulice do državnog puta IIA reda broj 113 i delu Svetosavske ulice u Kisaču. Ovo je značajan projekat za jedno od starijih naselja na teritoriji grada, koje je dobilo novoprojektovani priključak na državni put, što će imati veliki privredni i ekonomski značaj za Kisač.

Kako je ranije istaknuto, u cilju efikasnijeg odvijanja prigradskog prevoza, pre svega bolje povezanosti sa obližnjim naseljima, javila se potreba za obezbeđivanjem kraće veze do državnog puta.

Reporteri portala NS Uživo provozali su se novom saobraćajnicom i uverili se u potencijal iste, koji će obezbediti efikasnije odvijanje saobraćaja na ovom delu puta.

Dužina novoizgrađene saobraćajne veze je oko 1.150 m, a omogućiće novo uključenje iz naselja Kisač na državni put i znatno će doprineti funkcionalnosti saobraćajne mreže naselja.

Ukupna vrednost investicije iznosi 175,7 miliona dinara.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti