Foto: kare.rs

KARE DESIGN, nemački proizvođač nameštaja, na predstavljanju novih kolekcija u Minhenu, imao je kreativno rešenje za uređenje enterijera muške sobe. Enterijer je oslikavao prostor terena za basket. Na zidovima se nalazi tapet sa printom cigli, obruč sa košem, siva ugaona garnitura u kombinaciji sa komadima iz kolekcije Loft.

Foto: kare.rs

Kreativna ekipa franšize KAREA za Srbiju, odlučila je da u jednom od svoja 3 salona napravi takav jedan enterijer i posveti ga basket reprezentaciji 3×3 kao i ekipi UB 3×3. Videli smo priliku da povežemo našu priču sa činjenicom da je basket reprezentacija 3×3 u ovoj godini osvojila zlato na svetskom i evropskom prvenstvu u seniorskoj kategoriji. Član tima, Strahinja Stojačić, koji je i suvlasnik Kare Srbija, nosi titulu svetskog prvaka.

Smatrali smo da je zanimljivo i prigodno u toj konekciji, obeležiti ovakav uspeh sjajnih momaka. Okupili smo se u salonu u Novom Sadu, u pazničnoj atmosferi, na lepom druženju sa članovima tima, prijateljima Kare kuće i predstavnicima medija. Zajedno sa svojim porodicama, momci su bili raspoloženi da se igraju u stilu Kare brenda: ostavili su svoje potpise na zid tzv. basket kornera i time dali dodatnu vrednost ovom prostoru. Potpisali su i dve basket lopte 3×3 koje će Kare Novi Sad pokloniti ljubiteljima ovog sporta u novogodišnjoj nagradnoj igri.

Foto: kare.rs

“Radost življenja“ je filozofija brenda Kare Design i u tom duhu naš moto je „mi ne prodajemo nameštaj, mi smo lifestyle“. Pratimo sve sfere društvenog života od umetnosti preko sporta i svih drugih modernih društvenih tendencija. Tako smo ispratili nekoliko događaja u okviru sveukupnog nastupa Novog Sada kao evropske prestonice kulture za 2022. godinu. Nedavno smo sponzorstvom na Beogradskom sajmu podržali i Games.con.

Uvek se radujemo i nazdravljamo svim društvenim uspesima i trudimo se da inspirišemo ljubitelje našeg brenda.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments