Претрага
Претрага
Close this search box.

Kineska delagacija posetila Limansku pijacu – Imali priliku da se upoznaju sa ponudom proizvoda i načinom funkcionisanja pijace

Foto: JKP Tržnica

Javno komunalno preduzeće „Tržnica“ Novi Sad ugostilo je delegaciju iz Šandonga, provincije sa veoma razvijenom ekonomijom, kulturom i turizmom.

– Naši gosti posetili su Limansku pijacu i imali priliku da se upoznaju sa ponudom proizvoda i načinom funkcionisanja pijace. Takođe su razgovarali sa lokalnim proizvođačima, istražujući mogućnosti za buduću saradnju – rekli su iz Tržnice i dodali:

Foto: JKP Tržnica

-Ova poseta je značajna za JKP „Tržnica“ Novi Sad, jer predstavlja korak ka otvaranju novih mogućnosti za trgovinu i investicije i obe strane sa entuzijazmom očekuju nastavak saradnje.

Foto: JKP Tržnica

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Boba
16.05.2024 00:32

Odlicno. A zasto Trznica nije pokazala najgoru pijacu, futosku pijacu? U samom centru – ruglo , sa razvucenim najlonima,krpama i stiroporima izmedju tezgi kao zastita od kise i sunca. Gajbe van tezgi. Nema mesta za parkiranje kola ako dodjes u nabavku. I sta dalje reci. Tako nesto u centru grada…
Molimo Trznicu da uzme u obzir ovo…

Gost
Ksenija
17.05.2024 07:39

Futoška pijaca jeste ruglo, ali ona je predviđena za rekonstrukciju i verovatno se ne ulaže ništa u nju zbog toga.Mada tako izgleda već decenijama.

Povezane vesti