Претрага
Претрага
Close this search box.

Komunalna milicija dobija novu uniformu. Tenderom se traži ponuđač, a evo do kada aplicirati.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Služba za zajedničke poslove Grada raspisala je javnu nabavku uniformi za komunalnu miliciju – obuću i odeću.

Tenderom se traži ponuđač koji će, po najpovoljnijim cenama, komunalnim milicionerima obezbediti po 36 letnjih i zimskih kačketa crne boje, a isto toliko i zimskih kapa i potkapa. Ponude se mogu predati do 18. oktobra.

Nabavlja se i 291 komad letnjih i 194 zimskih pantalona, a za visoke temperature traži se i 194 komada letnjih kratkih pantalona tamnozelene boje. Potrebno je opremiti komunalne milicionere sa 18 opasača sa podopasačem crne boje, kao i sa 485 majica dugih rukava tamnozelene boje. U istoj boji, nabavlja se i 970 komada majica kratkih rukava, a 485 sivih polo majica, odnosno, majica sa dugim rukavima i kragnom, za letnje vreme, i isto toliko polo letnjih majica sa kratkim rukavima.

Milicionerima je potrebno 18 vodonepropusnih jakni sa postavom, kapuljačom i zaštitom od vetra na pojasu, tamnozelene boje, a toliko se traži i yempera crne boje, kao i kišnih mantila, odnosno, kabanica sa kapuljačom i svetloodbojnih prsluka.

Osim toga, potražuje se i 1.455 letnjih, uniseks, pamučnih pari čarapa crne boje, kao i 970 pari zimskih čarapa. U okviru radnih uniformi milicionera, nabavlja se 485 pari uniseks nazuvaka, 18 pari muških i ženskih rukavica crne boje, prilagođenih radu sa sredstvima prinude. Uz odeću se nabavljaju i nove značke mašinski izvezene koncem, na kojima treba da je grb Novog Sada sa tekstom „Grad Novi Sad – Komunalna milicija“, a ispod je broj značke, kao i oznake za kapu i identifikacione pločice.

Što se tiče obuće, traži se 18 pari crnih čizama na pertlanje, od hidrofobirane goveđe kože sa gumenim đonom. Čizme treba da su otporne na ulje, klizanje, naftu i da imaju antistatik svojstva. Potrebno je isto toliko pari sportskih patika crne boje, na vezivanje, namenjenih trčanju. Nabavlja se i 97 pari plitkih radnih cipela crne boje, takođe od prirodne hidrofobirane goveđe kože sa gumenim đonom. Treba omogućiti zamenu obuće u roku od mesec dana, ukoliko brojevi ne odgovoraju zaposlenima.

dnevnik.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti