Šoping centar Promenada Novi Sad je za prvu prazničnu sezonu pripremio bogat novogodišnji program ispunjen brojnim zanimljivim događajima, besplatnim za sve posetioce. U duhu dobrog raspoloženja, u subotu, 8. decembra, sa početkom u 18 časova posetioci će imati prilike da uživaju u koncertu Nataše Bekvalac.

Jedna od najpoznatijih Novosađanki izvešće pesme koje njena publika najviše voli, što će ovom vikendu u Promenadi dati posebnu čar. Povodom otvaranja praznične sezone biće upaljena i specijalno osmišljena novogodišnja rasveta, koja će još više doprineti prazničnoj atmosferi.

Za sve ljubitelje šopinga, koji povodom praznika žele da se ponove ili da iznenade svoje najbliže, Promenda je pripremila brojne popuste. Tokom dva dana vikenda, posetioci će imati prilike da izaberu svoje omiljene komade po sniženim cenama, čak i do 50%.

Sa ciljem da svojim posetiocima pruži maksimalan užitak i što raznovrsnije sadržaje, šoping centar Promenada u subotu, 15. decembra, organizuje novogodišnji maskembal za kućne ljubimce.

Sve informacije u vezi sa prazničnom sezonom u Promenadi, kao i celokupan spisak popusta i više informacija u vezi sa koncertnim programom možete pogledati na zvaničnim kanalima na društvenim mrežama ili na zvaničnom sajtu Promenade.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments