Foto: Printscreen You tube

Predstavnica Srbije na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, oduševila je i publiku u Izraelu.

Konstrakta je naime 5. aprila otputovala u Tel Aviv zajedno sa više od 20 delegacija umetnika iz cele Evrope koji će učestvovati na Evroviziji.

Ovaj veliki koncert predstavnika održava se neposredno pre samog takmičenja za Pesmu Evrovizije, koja će ove godine održati u Torinu u maju mesecu.

Foto: Printscreen You tube

Konstrakta je tom prilikom promenila kostim, te je nastupila u crvenoj haljini, što je mnoge oduševilo, a tu su bili neizostavni beli peškiri u ruci. Međutim, koreografija je bila drugačija, što svakako nije negativno uticalo na reakcije publike, naprotiv.

Neobičan stajling, kao i scenski nastup publiku su “hipnotisali”. Još uvek nije poznato da li će takav kostim i scenske rekvizite imati i na velikoj sceni Evrovizije u Italiji.

Podsetimo, prethodni događaji “Israel Calling”, sa desetinama zemalja učesnica iz cele Evrope, bili su veliki uspeh među umetnicima i delegacijama i postali su važan deo promocije i izlaganja pre samog takmičenja.

Pored toga, događaji su postavili Izrael u pozitivno svetlo u medijima i društvenim medijima širom Evrope i pomogli da se ispriča priča o Izraelu dok su umetnici postali ambasadori zemlje.

Inače, domaćini su na sinoćnjem takmičenju pitali Anu Đurić Konstraktu sa kojim bi ovogodišnjim izvođačem otpevala duet.

– Napravila bih hor sa svim takmičarima – odgovorila je Konstrakta, nakon čega je pozvala sve da zapevaju njenu pesmu, što su i učinili.

Kurir.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dragana
09/04/2022 16:39

BRAVO ZA ORIGINALNOST!!! Najbolja

Vesna
10/04/2022 02:48

Naša Konstrakta cepa

Edita
10/04/2022 09:13

Bravo

Aida
11/04/2022 18:10

Kraljica