Foto: YouTube screenshot/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Proteklog vikenda Srbija je izabrala svog predstavnika na predstojećoj Evroviziji koja se održava u Torinu. Pobednica ovogodišnjeg izbora je Konstrakta sa pesmom “In Corpore Sano.”

Konstrakta je do sada bila nepoznata evrovizijskoj publici ali je brzo uspela da im osvoji srca. Fanovi Evrovizije smatraju da je Konstrakta sa ovom neobičnom melodijom unela novine u evrovizijski svet.

Originalnim nastupom, dubokom porukom u tekstu i svojom pojavom zadobila je i simpatije evrovizijskih fanova u Evropi. Pa tako za nepuna 24 časa Konstraktinu pesmu je na zvaničnom Jutjub kanalu Evrovizije pogledalo preko 300 hiljada ljudi. Njenu sliku na Instagram profilu Evrovizije lajkovalo je prekom 34 hiljade ljudi, a neki od komenatra fanova iz Evrope ispod slike su “Ne znam zašto, ovo mi se zaista sviđa” , “Ovo je zaraza za uši”, “Ceo dan pevam ovu pesmu” , “Ovo je favorit za pobedu”…

Foto: Printsreen/ Instagram Eurovision

Konstrakta nije samo regionalni fenomen, dokaz za to je drugo mesto na Malti i u Norveškoj, treće u Švedskoj, četvrto u Švajcarskoj i deveta pozicija u Nemačkoj među muzičkom trendingu na Jutjubu.

Što se tiče poznatog muzičkog sajta “Genius” In Corpore Sano” nalazi se na prvom mestu svetske trending liste, što je zaista veliki uspeh za srpskog predstavnika na Evroviziji u Italiji.

Foto: Screenshot

Reakcije stranih komentatora na Jujtjubu ne prestaju da jenjavaju pa smo tako svedoci svakodnevnih video snimaka na ovoj platformi gde poznati komentatori ovog evropskog festivala izbacuju videe sa reakcijama na Konstraktinu pesmu.

Na zvaničnom Jutjub nalogu RTS Pesma Evrovizije, Konstaraktinu pesmu “In Corpore Sano” pogledalo je preko 5 miliona ljudi.

nsuzivo.rs

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniman
10/03/2022 20:51

Konstrakta #1 u Hrvatskoj, Sara #2, Zorja #3 u trendu.