Претрага
Претрага
Close this search box.

KRENI-PROMENI bi da VODE GRAD, a NE ZNAJU da predlože posmatrače! SASVIM DRUGA PRIČA nastavlja sa optužbama da su HEROJI BAČULOVA FALSIFIKOVALI potpise građana!

Foto: ilustracija

Gradska izborna komisija na svojoj 110. sednici, održanoj 26. maja 2024. godine nije izdala ovlašćenje Udruženju Kreni-Promeni za domaćeg posmatrača.

Neverovatno je da grupa opozicionara želi da preuzme vođstvo i upravljanje gradom, a da ne znaju ko sme da bude posmatrač na izborima i kako se on predlaže.

Naime, GIK je utvrdio da je Marina Pavlović, zastupnik Udruženja Kreni-Promeni, ujedno i jedan od birača koja je potpisnik Sporazuma o obrazovanju Grupe građana za izbor odbornika Skupštine Grada Novog Sada, na osnovu koje je obrazovana Grupa građana Kreni-Promeni Novi Sad, ujedno i podnosilac proglašene liste Dr Savo Manojlović – I ja sam Novi Sad – Kreni-Promeni.

Prevedeno, Marina Pavlović bi da bude podnosilac liste i da bude birana, a u isto vreme bi i da bude posmatrač uz kršenje zakona.

Takođe, na istoj sednici GIK se upoznao sa Zahtevom za utvrđivanje nepravilnosti koji je podnela Grupa građana Sasvim druga priča – Grad građanima.

Naime, predstavnici Sasvim druge priče su optužili Grupu građana Heroji koju predvodi proslavljeni sportista Miša Bačulov da su prilikom imenovanja biračkih odbora u proširenom sastavu predloženi kandidati za odbornike sa proglašene Izborne liste SASVIM DRUGA PRIČA – GRAD GRAĐANIMA, čime se po rečima Sasvim druge priče neovlašćeno raspolagalo sa ličnim podacima kandidata za odbornike i čime su birači dovedeni u zabludu.

Podsećamo, predstavnici Sasvim druge priče već izvesno vreme optužuju Mišu Bačulova da je produžena ruka Srpske napredne stranke i da je zahvaljujući podršci koju ima od novosadskih Naprednjaka uspeo da se kandiduje na izborima koji nas očekuju 2. juna.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasvim Druga Priča (@sasvim.druga.prica)

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
27.05.2024 10:16

Mozda i najvaznije pitanje, da li mediji u jednom normalnom drustvu ovako pljuju po opoziciji? Odgovor ne treba, dajte ga 2. juna u zavisnosti da li vam odgovara da zivite u ovoj septickoj jami… 🙂

Last edited 20 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
Sasvimdrugaprica
27.05.2024 10:33

Saavim druga prica sakupljala potpise preko snsa. Kako ste namazani, izopaceni prevaranti

Gost
Goks
27.05.2024 18:10

Cela priča oko izbora 02.06,je bila da su to “beogradski” izbori…Ovo je mnogo veće od republičkih…Ustalasalo sve sto ima ličnu kartu u ne razmišlja svojim kefalom.

Povezane vesti