Foto: Promo

Sportska organizacija Invictus Challenge četvrti put po redu okuplja ljubitelje OCR (Obstacle Course Race) trka, na novosadskom kupalištu Štrand.

Nakon uspešno održanog jedinstvenog sportskog izazova – „Fortress Challenge by Mozzart“ održanog u martu ove godine na Petrovaradinskog tvrđavi, gde je učestvovalo više od 1000 ljudi i dece, trka sa preprekama seli se na  – Štrand!

Foto: Promo

Trka će se održati u subotu 11. juna sa početkom u 17 časova.

Novosadski Štrand glavna je gradska plaža više od jednog veka i važi za jedno od najuređenijih kupališta na celom toku Dunava. Omiljeno je mesto najmlađih zbog svojih zabavnih sadržaja te važi za najlepšu plažu na Dunavu jer je opremljena svom  potrebnom infrastrukturom za ugodan i sadržajan boravak posetilaca.

Učesnici će, na kultnoj novosadskoj plaži, na stazi dugoj jedan kilometar, sa oko 30 prepreka, imati prilku da na zanimljiv i jedinstven način testiraju svoje psihofizičke sposobnosti.

Pažljivo osmišljene prirodne i veštačke prepreke, uz konstantnu promenu podloge trave, vode i peska, bez sumnje, izvući će najbolje iz takmičara.

Foto: Promo

Prepreke kao što su: mali i veliki zidovi, puzanje, ulazak u vodu i preskakanje greda, balans greda, prelazak preko zida automobilskih guma, prelazak preko zida od mreže, puzanje preko mreže, manki bar, karike, penjanje uz konopac, samo su neke koje će učesnici imati priliku da savladaju.

Trka će učesnicima pružiti jedinstveni poligon prilagođen kako početnicima, tako i profesionalnim sportistima koji žele da testiraju svoje sposobnosti, bez obzira na starosnu dob. Svaki takmičar koji se prijavi na Invictus Challege Štrand trku, takmiči se individualno, dok timovi učestvuju u izboru sa tri najbolja rezultata članova iste ekipe.

Foto: Promo

Nakon uspešno savladanih prepreka za sve učesnike, ali i njihove prijatelje i porodice i sve građane, biće organizovana žurka na novosadskoj plaži. Manifestacija Invictus Challenge Štrand već dve godine za redom obara sve rekorde posećenosti publike na Štrandu, a broj takmičara se iz godine u godinu duplira.

Više informacija u vezi sa prijavom i učešćem dostupno je na društvenim mrežama sportske organizacije Invictus, na zvaničnom Instagram i Facebook profilu.

Za prijavu i informacije vezane za trku posetite internet stranicu invictuschallenge.rs

nsuzvio.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments