Претрага
Претрага
Close this search box.

KUPITE DRUŠTVENU IGRU I POMOZITE LAVU Evo kako možete da učestvujete na aukciji – prijave obavezne

Foto: Screenshot

Lav je rođen kao prvo dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće, završene u terminu u 40GN. Po rođenju je reanimiran nakon čega provodi nekoliko dana u izoleti. Tada je utvrđeno postojanje neonatalne asfiksije sa hipoksično ishemijskom encefalopatijom.

U martu 2022. godine učinjena je psihološka eksploracija kojom je procenjen IQ 32 i konstatovano postojanje sporijeg globalnog psihomotornog razvoja, a usled izražene hipotonije aksijalne muskulature ustanovljena je i dijagnoza cerebralne paralize (G80.8 Paralysis cerebralis alia).

U subotu, 1. juna sa početkom u 17.00 časova u Miplu (Josipa Runjanina 3) u Novom Sadu organizovana je humanitarna akcija društvenih igara.

-Na aukciji će biti ponuđen trocifren broj igara, raznolikih naslova, od laganih, malih kartičnih igara, do velikih igara, koje se više ne proizvode. Spremili smo i dodatna iznenađenja za sve koji budu učestvovali, a svi ste naravno pozvani da nakon aukcije ostanete u klubu i igrate lepe igre koje ste kupili sa ostalim hobistima. Zbog malog mesta, a velikog interesovanja, prijave za učestvovanje na aukciji su obavezne. Možete se prijaviti na profilima naših društvenih mreža- stoji u objavi.

Ukoliko vas zanima, ovde možete pogledati spisak igrica.

Za svakog ko nije u situaciji da taj dan prisustvuje, a želite da pomognete ovo su računi:

M.L.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti