Istinita priča o hrabrim ženama koje su svrgnule sa trona najmoćnijeg čoveka američke televizije, očekuje nas na Ladies night događaju, u četvrtak 26. decembra od 20 časova u bioskopu Cineplexx Promenada uz film ,,One su bombe”.

U četvrtak, 26. decembra na Ladies night događaju nemojte propustiti oskarovke Nikol Kidman i Šarliz Teron i nominovanu za nagradu Oskar Margo Robi u priči o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije FOX News, Rodžera Aliesa koji je godinama bez posledica seksualno napastvovao žene koje su radile za ovu televiijsku kuću. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu ponuđena im je  velika svota novca – ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Istinita priča koja će vas ostaviti bez daha, pravi je povod da okupite drugarice i uživate u večeri uz koktel dobrodošlice i poklone u bioskopu Cineplexx Promenada.  Za potpuno uživanje u večeri za dame, pripremili smo poklon magazine Story i Gloria za svakog posetioca,  četiri vaučera za salon lepote Loft Parrucchieri by Petar Kostić i dva vredna poklona prestižnog brenda Alter Ego koje daruje Unitech.

Sjajna zabava uz nezaboravan film očekuje vas u četvrtak 26. decembra.

Obezbedite najbolja mesta na vreme. Karte su u prodaji.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments