Sve što vam je potrebno za sjajno veče je mnogo humora uz odabrano žensko društvo i omiljenu salu bioskopa Cineplexx Promenada. Zato drage dame, ovo je vaš dan iskoristite ga na Ladies night događaju 21. decembra od 19 časova i uživajte u komediji “Dublerka“ i sjajnim poklonima.

Svaki posetilac dobiće na poklon vaučere za popuste u cvećari Viridis Flowers i Unitech, a najsrećnije dame očekuju specijalni pokloni od Unitecha i studija za fitnes i rekreaciju dece i odraslih Fitodrom. Sve dame koje te večeri budu pogledale film, a uz to i poseduju Cineplexx bonus karticu, biće nagrađena sa dodatnih 1000 bodova, kako bi u potpunosti uživale u svim pogodnostima.

Film govori o ne tako aktuelnoj glumici Кendi (Dru Barimor), koja uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (takođe Dru Barimor) da ide na rehabilitaciju umesto nje. Između njih se razvija specifičan odnos kada Кendi shvati da može da koristiti Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života. Ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Кendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Кendi iz sopstvene kuće. Кendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kojem je oduvek sanjala.

Trejler filma: https://youtu.be/LotC0CCMRJI.

Кarte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada. Sve projekcije u Cineplexx bioskopima organizuju se uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika prenošenja virusa COVID-19.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments