LIMAN V – PRODAJNI DANI GALENS INVESTA U PETAK I SUBOTU

Foto: Ustupljene fotografije

Nakon početka radova na dugonajavljivanom stambeno- poslovnom kompleksu Liman V Garden Residence, još je više onih koji su zainteresovani za kupovinu stana na ovoj atraktivnoj novosadskoj lokaciji.

Iz tog razloga, kompanija Galens Invest organizuje Prodajne dane, na kojima će potencijalni kupci imati priliku da saznaju sve informacije o uslovima kupovine, dinamici radova, sadržajima i strukturi samog objekta, u kom će cena kvadrata iznositi već od 2.200 € (+PDV).

Prodajni dani će se održati u petak 29. septembra, od 18 do 20 časova i u subotu 30. septembra, od 11 do 15 časova, u hotelu Pupin u Novom Sadu.

Foto: Ustupljene fotografije

Projektovan u duhu dosadašnjeg izvođačkog i investicionog iskustva kompanije Galens Invest u kreiranju urbanističkih zona za kvalitetan život budućih stanara, i ovaj objekat će ispuniti sve kriterijume da postane novo omiljeno mesto za život savremene porodice. Sastojaće se od sedam lamela i konstruisan je tako da se u potpunosti prilagodi potrebama i načinu života budućih stanara. Smešten na samoj tački susreta dve novosadske celine – Limana i Telepa, na uglu ulica Ive Andrića i Narodnog fronta, Liman V se nalazi na idealnoj lokaciji, koja podrazumeva blizinu najznačajnijih saobraćajnica, obrazovnih i zdravstvenih ustanova, tržnih centara i drugih objekata koji značajno poboljšavaju kvalitet života u gradu.

Foto: Ustupljene fotografije

Posetite Prodajne dane Galens Investa i iskoristite fantastičnu priliku da postanete vlasnik nekretnine u kompleksu Liman V Garden Residence!

Prijave za događaj na sajtu: https://galens.rs/prodajni-dani-liman-v-garden-residence/

nsuzivo.rs

Tagovi:

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Mali
25.09.2023 13:40

Ništa. 0

Gost
miki
25.09.2023 13:56

Perionica para

Gost
Mile
25.09.2023 14:11

Nisu graficki prikazali vijedukt sa druge strane.

Gost
SNS Uzivo
25.09.2023 15:43

Nije Liman V nego Adice I, ali bolje zvuci kad kazes Liman nego Adice… 🙂

Last edited 2 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
Ron Jeremy
25.09.2023 21:24

Zemljaci, Liman 5 NE POSTOJI!!! Izmislili su ga investitori koji će vam više love uzeti za stan na Limanu nego za stan na Telepu, a to i jeste TELEP.

Gost
Вук
26.09.2023 20:46
Odgovori  Ron Jeremy

Према Генералном урбанистичком плану из 1980-тих година, било је предвиђено чак 23 Лимана, тек толико да знате, не улазећи у естетику, политику и било коју другу позадину наведеног пројекта. Читајући коментаре, видим и осјећам само мржњу! Ставите прст на чело и размислите мало о томе што пишете и чему то води и какву атмосферу прави у друштву, које је иначе већ превише подијељено захваљујући и једним и дргим снагама и медијима. На крају крајева, да ли је битно је ли то Телеп, Адице или Лиман 5…? Битно је да ли је легално и по закону и Урбанистичком плану, а ово… Učitaj još »

Gost
deda
25.09.2023 21:25

a zvucna izolacija kao u drvenoj baraci. Cujes komsu i kad kune i kad dere…

Gost
Makoni
25.09.2023 22:04

Prodaja cvjeta tolko dobro da stanove sad daju i kao reklame kad citas novine… ostalo je jos da ih ubacuju u postanska sanducadi i da kace za retrovizore brisaca

Gost
Sokrat
27.09.2023 14:02

Nepostoji Liman V ,u pitanju je lokalitet zvan depresija ,a kada se napravi most od buke i izduvnih gasova svi će biti još depresivniji.

Povezane vesti