Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Na jučerašnjoj sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu za novog gradonačelnika Novog Sada predložen je dosadašnji zamenik Milan Đurić

Postavlja se pitanje, ko je Milan Đurić, potencijalni budući gradonačelnik našeg grada.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Đurić je rođen 20. juna 1977. godine, u Novom Sadu, gde je završio Osnovnu školu „Jovan Popović“, a potom i gimnaziju „Isidora Sekulić“. Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu diplomirao je 2002. godine i stekao zvanje diplomirani pravnik.

Nakon što je završio fakultet, radio je kao advokatski pripravnik, a posle položenog pravosudnog ispita postaje advokat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Đurić (@milandjuric77)

Izabran je za člana Gradskog veća Grada Novog Sada za upravu i propise 2012. godine i na toj funkciji ostaje dva mandata sve do 21. septembra 2020. godine, kada je izabran za zamenika gradonačelnika Grada Novog Sada.

On je takođe bio član UO Fudbalskog kluba “Vojvodina”, član i potpredsednik Skupštine Fudbalskog kluba “Vojvodina”, član Skupštine društva DES Novi Sad, predsednik Skupštine i zastupnik gradskog kapitala Sajma ad, predsednik Radne grupe za uređenje Almaškog kraja.

Strastveni je ljubitelj fudbala, a pored toga voli da boravi u prirodi i uživa u aktivnom odmoru i rekreaciji. Slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima. U braku je sa pravnicom Mirjanom Đurić.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
24/10/2022 15:25

Ako se ne varam prethodno je bio clan DS-a, sto znaci da je zuti olos? 🙂

Last edited 1 mesec ranije by SNS Uzivo
Vidoje
24/10/2022 18:10
Reply to  SNS Uzivo

Moram da se slozim u potpunosti, jeste

SNS Uzivo
25/10/2022 08:27
Reply to  Vidoje

Onda da ga menjamo, dosta je bilo! 🙂

Last edited 1 mesec ranije by SNS Uzivo