Član morovićke struje SSP-a Tomo Lovreković odneo je danas prigodne poklone koalicionim partnerima iz Narodne stranke.

Lovreković je izjavio da Novi Sad ima tri politička šampiona, Vučevića koji gradi Novi Sad po meri Novosađana i Boru Novakovića i Bojana Pajtića, šampiona laži. Zato je Novakoviću uručio kartu za Solun, uz standardnu tarifu od 10 posto, klasa za propale profesore marksizma i rezervisan prtljag za nanogicu, a Pajtiću isto za Bodrum.

 

 

Kao brižan koalicioni partner, Lovreković je uručio Novakoviću i flašu manastirke za sina, ako će nešto razbijati u Solunu, ali i zaštitne rukavice kako se ne bi opet isekao kao kada je pijan rabijao prostorije SNS. Manastirka, kaže Lovreković, ima simboliku, jer porodicu Novaković od agresije, nasilja i lopovluka može spasiti samo manastirsko pokajanje.

 

On je Novakoviću poklonio i knjigu sa posvetom “Okruženi psihopatama”, gde naglašava da koliko je profesoru marksizma teško pored Đilasa psihopate, toliko je i Borinim saradnicima teško pored njega i sugerisao lek u pokajanju i molitvi.

Bojan Pajtić je dobio ulje za masažu za posetu Bodrumu, mesto zločinu, uz savet da mu isto utrlja neki od mladih direktora Pajtićevih fondova kako već znaju.

Kuriozitet je da, kako kaže, u svom domu i domu koalicionog partnera, Lovreković nije dobio kafu, pošto je fantomski radnik Vodovoda Peđa Dragojević poznat kao Peđa Mafija sprečio sekretaricu da istu skuva.

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dule
09/02/2022 14:16

Muko moja, lik ne zna da napise stampana velika slova u knjizi kako treba.